Historia

Parturi-kampaamo Ahotie on näkynyt
Mikkelin katukuvassa jo 1920-luvulta saakka.

PARTURI-MESTARI Helmi Ester Ahotie perusti vuonna 1927 omaa nimeään kantavan Parturi Kampaamo liikkeen Mikkelin keskustaan. Liike aloitti toimintansa Mikkelin Vanhan kasarmin alueella.

MUUTAMAN TOIMINTAVUODEN JÄLKEEN liike siirtyi Hallituskadulle kirkon läheisyyteen. Liike aloitti muutaman henkilön voimin ja myöhemmin Helmin tarmokkuuden ja ammattitaidon ansiosta liike nousi merkittäväksi alan toimijaksi Mikkeliin vuosikymmeniksi.

AHOTIE ON TYÖLLISTÄNYT toiminta-aikanaan satoja Mikkeliläisiä hiusalan osaajia, osa on jäänyt Mikkeliin ja osa on suunnannut Mikkelin ulkopuolelle. Seitsemänkymmentäluvun loppupuolella liikkeen ohjat otti tytär Riitta Mäki ja nykyään toimintaa ohjaa kolmannessa polvessa Minna Mäki.

AHOTIE ON YKSI SUOMEN VANHIMMISTA samalla nimellä toimivista Parturi-Kampaamoista jotka ovat olleet saman yrittäjäsuvun hallussa. Ahotien arvot ovat pysyneet samoina kaikki vuosikymmeninä; Hiusalan osaaminen, hyvä asiakaspalvelu, jatkuva kehittyminen, innovointi sekä työtä pelkäämätön ote yrittäjyyteen.